Har du ondt i ryggen, nakken eller noget tredje så står vi klar med vores dygtige fysioterapeuter. 

Formålet med fysioterapi er at få kroppen til at fungere optimalt. Fysioterapi arbejder med kroppens muskler, led, knogler og nervesystem for at forbedre dens funktioner og bevægelser. Fysioterapi bruges både forebyggende, og når skaden er sket. Det sker gennem manuelle behandlingsteknikker og træningsøvelser. 

Et vigtigt element i fysioterapi er kombinationen af træning og behandling. Det er med denne kombination at kroppen får de bedste forudsætninger for at rehabilitere og forebygge. Fysioterapi arbejder samtidig ud fra en overbevisning om, at hvert menneske har forskellige forudsætninger, behov og ressourcer. 

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os. 
Vi ser frem til at hjælpe dig med din skade!

 

Vi behandler bl.a.:

Vores fysioterapeuter foretager en grundig undersøgelse af din skade med udgangspunkt i din historie og de symptomer eller gener du har. Dette kan ske med eller uden henvisning fra lægen. Herefter er dialogen med dig meget vigtig,i planlægningen af det yderligere behandlingsforløb. Vi værdsætter en nærværende og god samtale.

Efter undersøgelsen lytter vi særligt til dine behov og ønsker. Vores fysioterapeuter har en høj faglighed, og vi kan derfor sammensætte et relevant behandlingsforløb. Alt efter adresseringen af skaden og smerterne, vil den lokale behandlingsform samt øvelser afhænge heraf.

Alt efter hvordan dit personlige behandlingsforløb arter sig, vil der være nogle fordele at benytte sig af. Vi tilbyder eksempelvis holdtræning til dig, som vil i bedring. Holdtræning er ydermere en mulighed for at styrke dit fysiske handicap i sammenhold og fællesskab med andre klienter.

Hos Køge Fysioterapi står vi altid klar! Vi står klar til at hjælpe dig, der oplever problemer på den ene eller den anden måde. Vi er et erfarent team, som sikrer dig behandlinger af kvalitet. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal gribe din skade an, så kan du til enhver tid kontakte os. 

Fysioterapi

Osteopati

Tilskud fra den offentlige sygesikring ved henvisning fra læge eller sygehus. Tilskud fra sygeforsikringen Danmark v. medlemskab
Tilskudberettiget fra off. og Sygeforsikring Danmark

Første konsultation

Fysioterapi

Tilskudberettiget fra off. og Sygeforsikring Danmark

Normal konsultation

Fysioterapi

Scroll til toppen