Køge fysioterapi er en klinik, der har eksisteret i mange år. Vi skriver historie helt tilbage i midt  70’erne. Dét gør os til den ældste fysioterapi klinik i Køge. Vi har alle dage været i besiddelse af vores fantastiske beliggenhed tæt på torvet i hjertet af Køge.

Vi bestræber os på at give hver enkel skade- og smerteramte en fantastisk oplevelse. Vores nøgleord er tillid og nærvær. Vi vil gennem vores høje faglighed sikre os kvalitet, men vi imødekommer bestemt også  vores kunder i øjenhøjde.

Vores vision er, at alle skal føle sig hørt og set. Vi sammensætter behandlinger og forløb, der er i overensstemmelse med den enkelte. Vi er ikke kun interesseret i skaden og årsagen. Vi er interesserede i at lytte til det hele menneske.

I Køge Fysioterapi og Osteopati står vi klar med hænderne skruet rigtigt på. Vi tilbyder en god behandling og en høj faglighed. Alt sammen kan lade sig gøre gennem nærvær og tillid. Er du i tvivl om en behandlingsform, smerte eller skade, så kan du til enhver tid kontakte os.

Ansat

Anders Skjold Jensen (Klinikejer)

Osteopat D.O M.R.O.DK | fysioterapeut B.Sc, | IOC-diplom uddannelse

Speciale interesser:
Sportskader, børnebehandling, craniosakralt
Generelt osteopatisk arbejde ved briks.

Praktisk erfaring & kurser:
Anders har i flere år været tilknyttet elitefodbold. Startende i FCN omkring superligamandskabet og efterfølgende i DBU som behandler for U21 herrelandsholdet.

Har haft diverse kurser indenfor akupunktur, ultralydsskanning, nakke, skulder, genoptræning, kinesiotape.

Tidl. elite håndboldspiller gennem mange år, og har en del sportsudøvere på klinikken både indenfor fodbold, håndbold, badminton, svømning og crossfit.

Medarbejder

Mikkel Pedersen

Fysioterapeut B.Sc

Speciale interesser:
Almen fysioterapi, skulder og knæ i forbindelse med sport og træning, sportsskader , styrketræning

Praktisk erfaring & kurser:
Har kurser inden for • Mulligan, funktionel skulder og knæ kurser, G:LAD kurser i knæ/hofte og ryg, bækken kurser

Mange år som aktiv elite håndboldspiller hvor der er meget fokus både kondition og styrke til hele kroppen. Træning brugt som redskab for at kroppen fungerede optimalt og var skade samt smertefri.

SandraRasmussen(E)

Sandra Rasmussen

Fysioterapeut B.Sc | Osteopat D.O M.R.O.DK

Speciale interesser:
Er interesseret og specialiseret i at behandle bredt og lave den grundige osteopatiske undersøgelse, som fører til en behandlingsstrategi tilpasset den enkelte. Har en særlig interesse for kæbe problematikker og har skrevet artikel omkring kæbesmerter, behandlet mange med forskellige kæbeproblematikker. Som osteopat er alle kroppens systemer interessante men især viscerale/ organ problematikker, herunder fordøjelse, er et område Sandra beskæftiger sig meget med.

Praktisk erfaring & kurser:
G:LAD kursus, RYG kursus samt hold træning, Neuromotorisk hold, ex schlerose

Tidligere gymnast gennem 25 år, og behandlet en del unge gymnaster såvel elite som motion niveau. Spiller pt. golf og bruger sin tid på at fordybe sig her.

LeneAgerholm(E2)

Lene Agerholm

Fysioterapeut B.Sc

KimDudek(E)

Kim Dudek

Osteopat D.O | fysioterapeut B.Sc

SarahBechNormand(E)

Sarah Bech Normand

Fysioterapeut B.Sc

Speciale interesser:
Almen fysioterapi, ryg/nakke, skulder.

Praktisk erfaring & kurser:
Muscle Energy Technique, Mobilisering og Manipulation.

Tidligere gymnast og er stadig instruktør og træner alt fra voksen-barn hold og motorik, til opvisningshold med spring og rytme.

Har tidligere trænet konkurrencegymnaster og haft fokus på forebyggelse i opvarmningen, samt kunne hjælpe med skader og genoptræning.

Har stort fokus på træning og øvelser i genoptræningen, da nyeste evidens har stort fokus på dette i mange genoptræningsforløb.

LouiseNygaard(E)

Louise Nygaard

Administration

Fysioterapi

Osteopati

Tilskud fra den offentlige sygesikring ved henvisning fra læge eller sygehus. Tilskud fra sygeforsikringen Danmark v. medlemskab
Tilskudberettiget fra off. og Sygeforsikring Danmark

Første konsultation

Fysioterapi

Tilskudberettiget fra off. og Sygeforsikring Danmark

Normal konsultation

Fysioterapi

Scroll til toppen